De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. 

Bas Nijhuis combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast het runnen van een bakkerij in Haaksbergen is Nijhuis actief als bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor Stichting Doelpunt. 

Topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt u deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter.

Georganiseerd door de Ouderraad van 
De Werkplaats Kindergemeenschap VO 
Kees Boekelaan 12, 3723 BA Bilthoven

Kaarten

Er kunnen bij de receptie van het Voortgezet Onderwijs maximaal twee toegangskaarten per gezin opgehaald worden, bijvoorbeeld door uw kind. Voor ouders van het Basisonderwijs zijn op dezelfde datum kaarten bij het eigen secretariaat te verkrijgen. Ook kan er per mail een kaartje opgevraagd worden.

Voortgezet Onderwijs:         werkplaatsvo@wpkeesboeke.nl

Basisonderwijs:                  werkplaatsbo@wpkeesboeke.nl