30

Vacature medewerker Duits

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor Vmbo-t, Havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

We zoeken per 20 augustus 2017 een enthousiaste en betrokken collega voor de volgende functie:

Lesgevend medewerker Duits
0,9 FTE

Het betreft een tijdelijke aanstelling van een half jaar i.v.m. vervanging wegens zwangerschapsverlof. De functie wordt beloond in schaal LB. Voor deze functie is een 1e graads bevoegdheid vereist.

Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2 leerjaren. Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein. Je werkt in een schoolgebouw dat volledig is toegesneden op deze nieuwe manier van werken.

We vragen van je dat je wilt bijdragen aan vernieuwend onderwijs, dat je een teamspeler bent en stressbestendig.

We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers.

Voor nadere inlichtingen kan je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op telefoonnummer 030-2282841. Ook kan je op deze website uitgebreide informatie vinden over de school.

Ben je geïnteresseerd in de functie, mail dan uiterlijk 13 juni je sollicitatie met CV aan Sharon Dolman. Mailadres: s.dolman@wpkeesboeke.nl

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.