12

Vacature Technisch Onderwijs Assistent

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor Basisonderwijs en voor vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

Wij zijn op zoek naar een

Technisch Onderwijs Assistent

Biologie (met scheikunde affiniteit) voor 0,8 fte


Het betreft in een vacature met uitzicht op een vaste aanstelling na een positieve evaluatie aan het eind van het 1e jaar.

Als technisch Onderwijsassistent werk je in het TOA-team dat bestaat uit drie medewerkers onder leiding van de teamleider TOA’s. Je maakt deel uit van de onderwijsondersteunende dienst van De Werkplaats; deze valt onder de verantwoordelijkheid van de directeur bedrijfsvoering.

Het team TOA’s ondersteunt het onderwijs in de vakken biologie, natuur- en scheikunde en het leergebied (creatieve) technologie, dat nog in ontwikkeling is. Daarnaast vindt op beperkte schaal ondersteuning plaats bij andere vakken en schoolbrede activiteiten.

De TOA biologie ondersteunt - in samenwerking met de huidige TOA die o.a. ook deze specialisatie heeft - het onderwijs met name in het vak biologie.

We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven en een enthousiast team van medewerkers.

Afhankelijk van de opleiding en ervaring van de kandidaat zal deze functie ingedeeld worden in schaal 6 of 7.

Voor nadere inlichtingen kan je contact opnemen met Yvonne Vermeulen, staffunctionaris P&O, bereikbaar op 030-2282841 of 06 53106795. Ook kan je op deze website uitgebreide informatie vinden over de school.
Sollicitaties kun je richten aan y.vermeulen@wpkeesboeke.nl

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.