21

Vacature lesgevend medewerker wiskunde

De Werkplaats Kindergemeenschap is een school voor vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium, opgericht door Kees Boeke. We werken in een prachtig modern schoolgebouw dat volledig is toegerust voor onze manier van werken in teams en domeinen. We bieden uitdagend onderwijs, creativiteit en een stimulerend werkklimaat.

We zoeken per 23 januari 2017 een

1e of 2e graads medewerker wiskunde
voor ± 7 lesuren

N.B. Ook studerenden in de eindfase van hun opleiding worden uitgenodigd te solliciteren


Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vaste aanstelling. De lessen worden gegeven in de bovenbouw vwo. Beloning in schaal LD (cao-VO) bespreekbaar. De vacature staat geroosterd op vrijdag.

Als lesgevend medewerker maak je deel uit van een team dat het onderwijs verzorgt voor een aantal werkers dat verdeeld is over 6 klassen en 2 leerjaren. Kenmerkend voor het werkplaatsleren is samen leren en creëren. Het onderwijs wordt in samenhang aangeboden waarbij iedereen van iedereen leert. De werkers en medewerkers vinden hun thuisbasis in het domein.

We bieden je een inspirerende en boeiende werkomgeving, een prachtig schoolgebouw in de mooie omgeving van Bilthoven, een enthousiast team van medewerkers en een domein vol enthousiaste werkers.

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de heer Jan Joziasse, staffunctionaris P&O, bereikbaar op 030-2282841 of 06-20054208. Ook kun je op deze website uitgebreide informatie vinden over de school. Sollicitaties kun je richten aan j.joziasse@wpkeesboeke.nl.

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.