24

"Neighbours": tribute-concert op Kunstmarkt

 

De Bilt – A tribute to Norbert

De band "Neighbours", bestaande uit docenten van De Werkplaats en het Nieuwe Lyceum, maakte vorig jaar tijdens Kunstmarkt De Bilt hun debuut. Grootste plannen waren er. Het doel van de band was een scholenfestival met De Werkplaats, Het Nieuwe Lyceum, Groenhorst College en ONS. 'Het moet gewoon lukken', aldus Norbert Sparnaay en Ingmar de Jong vorig jaar in een interview. Het optreden van de band op het podium van Kunstmarkt De Bilt was een groot succes! En dan ineens komt er ruim twee maanden later het ongelooflijke bericht dat Norbert Sparnaay is overleden. Slechts 54 jaar oud.

 
 

De voorbereidingen voor de 2017-editie van Kunstmarkt De Bilt zijn in volle gang als de band zich meldt met het idee voor een eerbeton aan hun vriend en bandlid. Bastiaan, de zoon van Norbert en zelf muzikant, speelt en zingt mee in deze ‘Tribute to Norbert’.

Hoe toepasselijk in het thema van deze Kunstmarkt: Vriendschap. Vrienden voor het leven, op goede en slechte momenten, met en voor elkaar, ook als één van de vrienden er niet meer bij kan zijn.

"Neighbours" speelt, samen met Bastiaan, op vrijdagavond 8 september om 20.45 uur op het hoofdpodium in het Van Boetzelaerpark. ‘A tribute to Norbert’: een vader, docent, vriend ….

http://kunstmarktdebilt.nl/neighbours/

Zie ook het artikel van vorig jaar voor achtergronden over "Neighbours".

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.