22

Gebouw vo

 

Een totaaloverzicht waarbij het VO gebouw, dat sinds 2006 in gebruik is genomen,
is herkenbaar aan de rechte vormen en de zonnepanelen (sinds 2015) op de daken.
Ongeveer in het midden "De Ronding", het nieuwe gebouw van de basisschool.

Het terrein met de sportvelden en de gebouwen van de Werkplaats Kindergemeenschap. Linksachter de gebouwen van het Voortgezet Onderwijs en rechtsvoor de gebouwen van het Basis Onderwijs. Linksvoor het Sportgebouw met daarnaast en ervoor het parkeerterrein.
De 'oprijlaan' naar het Voortgezet Onderwijs, "het vizier" genoemd, loopt rechts tussen het parkeerterrein en de gebouwen van het basisonderwijs door.

 

Na het sportveld -op de voorgrond- de gebouwen van het Voortgezet Onderwijs met rechts daarachter op de foto het sportgebouw, waarin de gymzalen van onze school zich bevinden. Links daarvan is "het vizier" te zien.

Het rechterbouwdeel is het drie verdiepingen tellende Domeingebouw, zogenoemd omdat daar de 7 leerdomeinen zijn gevestigd. In dit deel bevinden zich ook de praktijklokalen van Biologie, Natuur- en Scheikunde (BiNaSk).
Links het bouwdeel met de beeldende vakken en de kantoren, waarin in het rechtse gedeelte (naast de ingang) de theaterzaal, bij ons van oudsher de 'Grote Zaal' genoemd.
De bouwdelen zijn onderling verbonden met een loopbrug boven het schoolplein.

Diverse aanzichten van de gebouwen van het Voortgezet Onderwijs:

DSC_1559DSC_1561

Dom.A1DSC_1547

DSC_1552Pav.WZ

Foto's van het Domeingebouw en op de onderste foto's het Paviljoen met de kantoren en de lokalen van de beeldende vakken met daaronder een overdekte fietsenstalling. Dit bouwdeel wordt ook wel het entreegebouw genoemd met de hal en de receptie en daarin zijn naast de leskeuken, de mediatheek, het muzieklokaal en het dramalokaal ook de kantine en de theaterzaal (Grote Zaal) opgenomen.

't Buitenhuis

Naast het hoofdgebouw maken we als extra werkruimte voor de bovenbouwteams gebruik van 't Buitenhuis. Dit is het witte gebouwtje bij de kinderboerderij.

De Buitenplaats

Vanaf het schooljaar 2016-2017 is nog een extra onderwijsruimte toegevoegd: De Buitenplaats. Dit lokaal ligt direct rechts bij de ingang van het Basisonderwijs en wordt als extra onderwijsruimte voor de bovenbouwteams gebruikt (vooral team 7).

 

DSC_1555

Hierboven nog een blik op het sportveld dat achter de school is aangelegd, gezien vanaf het medewerkersterras.

 

Zie ook ons 'Winterwonderland' 

 
 
 
 
 

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.