12

BSO & Kinderopvang

 

 

Openingstijden

elke werkdag van 7:30 - 18:45
alle dagen open tijdens de vakanties

de peutergroep is geopend tijdens de openingstijden van de De Werkplaats: op maandag, woensdag en vrijdag van 8:45 - 15:00, op dinsdag en donderdag van 8:45 tot 13:00. In de schoolvakanties is deze groep gesloten.

 

BSO De Wilde Poema

BSO De Wilde Poema van Stichting Kinderopvang De Bilt biedt voor- en naschoolse opvang en vanzelfsprekend ook opvang in de vakanties.

Judith Veen
clustermanager 

De BSO is gevestigd in een prachtig nieuw gebouw op het terrein van de Werkplaats. Hierdoor kunnen de kinderen ook na schooltijd genieten van dit prachtige terrein: de kinderboerderij, de moestuin, de sportvelden, het bos.

Het gebouw zelf heeft ook veel extra mogelijkheden: een speelhal, een kookstudio en een zolder van ruim 80m2. Kortom een heerlijk onderkomen na schooltijd, net even anders en toch vertrouwd!

Op pedagogisch vlak is er een nauwe samenwerking tussen de Werkplaats en de BSO.

 

 

Kinderdagverblijf De Welpen

Kinderdagverblijf De Welpen, eveneens van Stichting Kinderopvang De Bilt, heeft twee verticale groepen en een peutergroep.
Dit mooie kinderdagverblijf staat op het terrein van de Werkplaats, waardoor de kinderen op natuurlijke wijze al snel met het prachtige terrein van de Werkplaats vertrouwd raken. Het kinderdagverblijf heeft ook een eigen, geheel met natuurlijke materialen ingericht, buitenterrein. Naast de groepsruimtes kunnen de kinderen ook terecht in een ruime speelhal.

Op pedagogisch vlak is er een goede samenwerking met de Werkplaats, zo doen de oudste peuters mee met het ritueel “onder de bogen”.

Aanmelding van uw jonge kind bij het kinderdagverblijf geeft voorrang op plaatsing op de Werkplaats. U dient daar echter wel apart een inschrijfformulier voor in te vullen.

 

 

Strippenkaart

Ook flexibele opvang is mogelijk bij de BSO De Wilde Poema. Hiervoor is de strippenkaart ontwikkeld. Alle informatie vindt u  hier.

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we u naar www.kinderopvang-debilt.nl.
U kunt ook bellen met Judith Veen, clustermanager: 030-7500333 of stuur een mail naar j.veen@kinderopvang-debilt.nl.

 

 

Aanmelding

Voor informatie betreffende een aanmelding:
Centraal Bureau, Weltevreden 4a, de Bilt
Telefoon : 030–225 19 98
Email : info@kinderopvang-debilt.nl.

 

 

 

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.