23

Ghanese Schorten Kleuren Bilthoven

 

Wij zijn trots dat we na een jaar voorbereidingen jullie kunnen melden dat er met de, door een aantal van jullie gedoneerde naaimachines, 100 schorten, 50 ovenwanten en 50 boodschappentasjes in Ghana zijn gemaakt en in Bilthoven zijn aangekomen.

Deze schorten zijn genaaid door ouders van kinderen van Corsa school. De ouders hebben door het naaien van deze producten een inkomen verworven en wij hebben mooie kleurrijke producten in Nederland. Daarnaast biedt de verkoop van deze producten weer opbrengsten die we 100% investeren in nieuwe projecten voor de schoolkinderen in Sefwi Bekwai.

Moeders tonen de door
hen gemaakte schorten

Bijgaand treft u een overzicht aan van onze producten. We zijn heel blij dat twee winkels in Bilthoven: EcoPlaza en ‘Moos’ deze schorten, ovenwanten en boodschappentasjes belangeloos willen verkopen. De schoolsupporters in de gemeente de Bilt kunnen onze producten bezichtigen/kopen bij EkoPlaza op de Julianalaan in Bilthoven of bij Moos in de Kwinkelier. Indien u buiten de gemeente de Bilt woont, kunt u de producten bestellen door ons een e-mail te sturen of even te bellen op 030-2252467. U dient dan wel rekening te houden met verzendkosten van ca. €3,90.

Vandaag zijn in de lokale Biltsche kranten (Stadspers/De Vierklank) twee artikelen over onze Stichting en onze Ghanese producten gepubliceerd, zie De Vierklank pag. 5,

 

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.