23

Deze Week

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

17 augustus 2017

Een nieuw schooljaar!

Op maandag 21 augustus starten we weer met het nieuwe schooljaar. Tijdens de vakantie zijn de vloeren onderhouden, heeft het muishuis (op de zolder van het kleutergebouw) een nieuwe vloer gekregen en zijn de medewerkers uitgerust :-)
We hopen dat ook u en onze werkers hebben genoten van deze zes weken zomervakantie. 

Op vrijdag 18 augustus is ons team de gehele dag aanwezig om met elkaar het schooljaar te starten. In het team spreken we dan over onze 'zorgstructuur' hoe we deze passend vinden bij de vragen die er in de groepen leven. In de bouwen wordt er met elkaar gesproken over de eerste periode van het schooljaar. En zo gaan we weer, als vanouds, vol van start. 

De werkers van het VO starten overigens op dinsdag 22 augustus weer met hun eerste schooldag! (dit voor de oudere broers en zussen van onze eigen bo werkers)

De kalender op deze website is tot en met januari gevuld met de activiteiten. Klikt u daarvoor rechtsbovenaan op deze pagina.  In de eerste week ontvangt u van ons de jaarkalender op papier. Wilt u deze niet ontvangen omdat u de activiteiten digitaal verwerkt bijvoorbeeld, laat u ons dat dan via dit formuliertje weten.

Wij wensen iedereen alvast een heel mooi nieuw schooljaar toe.  We zien elkaar aanstaande maandag!

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.