13

Streetlab

Onze oud werkers Stijn, Daan, Jasper en Tim werden zaterdag 29 augustus jl. uitgebreid geïnterviewd in AD/UN ter gelegenheid van hun nieuwe serie die vanaf vanavond (31 augustus 2015) weer te zien is op NPO 3, 21.35 uur. Eerste zin: ‘het begon allemaal zo’n tien jaar geleden op de Werkplaats in Bilthoven….’ Als bijlage twee foto’s van dat artikel geplukt van hun facebook-pagina.

 
 

Streetlab is weer terug!

Vier jeugdvrienden testen elkaar en andere mensen uit in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment, met humor en veel zelfspot!

Streetlab voor de Gouden Televisier-Ring 2015

Onze oudwerkers, Daan, Stijn , Jasper en Tim die het televisieprogramma Streetlab maken zijn bij de laatste 10 genomineerden voor de Televizierring.
Het is natuurlijk geweldig in zo'n korte tijd al zover te komen.
Wanneer je niet weet over wie ik het heb, een link naar de NPO-site van Streetlab: http://www.npo.nl/streetlab/POMS_S_KRO_797293  

Infobulletin VO nr.7 (wk 41-42 2015):

Onze oud-werkers Stijn, Daan, Jasper en Tim bereikten met hun Streetlab-producties de laatste ronde van de Televisier Ring. Hoe waardevol kan een breed netwerk zijn. Bij de finale-uitzending op 15 oktober zullen ze vast en zeker stralen.

Het doel der opvoeding is:
elk kind te helpen worden wat het is.